Държавният глава в съболезнователния си  адрес определи покойния като талантлив

...
Държавният глава в съболезнователния си  адрес определи покойния като талантлив
Коментари Харесай

Путин проговори: Талантлив бизнесмен, но.. г-н Пригожин допусна някои грешки

Държавният глава в съболезнователния си  адрес дефинира починалия като " надарен предприемач ". " Господин Пригожин позволи някои неточности ", добави Владимир Путин.

 

Президентът на Руската федерация също съобщи, че управляващите ще проверяват всички условия към злополуката, станала през вчерашния ден към западния съветски град Твер и лишила живота на Пригожин и още няколко души.

 

Британската осведомителна организация означи, че съветският водач се въздържаше да разяснява гибелта на бизнесмена съвсем 24 часа след оповестяването на гибелта на Пригожин.

 

Освен Евгений Пригожин, на борда на разрушилия се аероплан, са дясната му ръка Дмитрий Уткин и още петима души. Данните са на Руската организация за гражданска авиация.

 

Ето какво се знае за тях съгласно данните, събрани от съветския уебсайт " Фонтанка ", плана " Център досие " на рецензия на Кремъл Михаил Ходорковски и основаната в Съединени американски щати частна проверяваща организация All Eyes, предава Българска национална телевизия.

 

Дмитрий Уткин

 

Дясна ръка на Пригожин, съосновател и пълководец на " Вагнер ", 53-годишен, родом от Свердловска област. Командир на отряд във втора бригада специфични сили на военното разузнаване. Подразделението взе участие в две чеченски войни. Отговаря за военната подготовка на бойците от " Вагнер ".

 

Валерий Чекалов

 

" Ровър ", 47-годишен, родом от Владивосток. Той е един от най-близките другари на Пригожин. Чекалов е до водача на " Вагнер " от 2000 година Занимава се с логистиката на наемническата войска, в това число с договорите за хранителни доставки за военните. Отговаря за интернационалните планове на Пригожин като геоложки изследвания, рандеман на петрол или селско стопанство. Свръзан е с " Евро Полис " - компания, която подписва преференциална петролна договорка със Сирия, заплаща на бойците от " Вагнер " и доставя оръжие. Обект на наказания от страна на Съединени американски щати.

 

Евгений Макарян

 

" Макар ", 38-годишен от Челябинска област. Бившият служител на реда се причислява към " Вагнер " през март 2016 година Участва в щурмови отряд на частната войска в Сирия.

Сергей Пропустин

 

" Кедър ", 44-годишен. Боец е на " Вагнер " от 2015 година Разузнавач-гранатометчик. Бие се в Чечения. Част е от отряд, от които са избирани доста от персоналните гардове на Пригожин.

Александър Тотмин

 

" Тот ", 31-годишен, родом от Алтайския край. Много деен в Инстаграм, където постоянно разгласява свои фотоси. По информация на уеб страницата " Миротворец ". Тотмин е представлявал ползите на " Вагнер " в Судан. Осъждан е за обири.

Николай Матусеев

 

Проектът " Досие център " не съумява да открие човек с това име в описите на " Вагнер ". Там попада мъж с име Николай Матусевич, който е постъпил в частната войска през януари 2017 година и е служил в четвърти щурмови отряд в Сирия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР